onsdag 12. mars 2014

Checked


Arbeidsøkt 11. mars fra 2030 til 2400  med et par avbrudd + 0400-0900 12. mars
Begynte kanskje egentlig ikke 0400 - men stod opp da. Kokte kaffe og leste litt i avis til 0430

  • Mail til sponsor med siste deltagerlister - check
  • Vasket og hengt opp klær til tørk til tre døgn ned Webforum - check
  • Gjort avtale med Susanne om oppmøte i morgen - check
  • Snakket med leder i Grünerløkka Høyre om samarbeid - check
  • Snakket med kretsleder i Frogner Høyre om medlemsmøter og mer - check
  • Snakket med kampanjeleder i Gamle Oslo om samarbeidsmøte mellom kampanjeutvalgene i sentrum - check
  • Snakket med kampanjeleder i Vestre Aker om møte om programsamarbeid Høyre i Vest - check
  • Ønsket mamma god tur til Grand Canaria - check
  • Avtalt frokostbiff!! Med Linnéa klokken 0900 i morgen - check
  • Kjøpt inn til frokostbiff - check
  • Sendt mail om spesiallunsj litt tidligere for deler av staben - check
  • Kjøreplan - check
  • Kjøreplan sendt hotell - check
  • Oppdatert pakkeliste - check
Ramlet litt utpå FB - leste om superorganiserte mennesker
Måtte dessuten poste dette gode forslaget om trailerparkering på parkeringen til for eksempel parkeringsplassen til IKEA når denne står tom halve døgnet http://www.groruddalen.no/vil-parkere-trailerne-her.5437359-77747.html på Frogner Høyres page

Nyttig pause med andre ord :-)

Så Linn Skåber på date med Leo -

Tilbake ved PCen
Det var kanskje ikke verdt avbruddet, men litt pauser må en ha

  • Meldt av en fra nyhetsbrevet til Frogner Høyre - desverre er det noen som melder seg ut om dagen. Ikke mange, men 3-4 stykker. Reservasjonsmulighet er ingen vinnersak for Høyre desverre. I praksis er ikke dette noe problem - det er ingen uthuling av abortloven og retten til selvbestemt abort. Snarere tvert imot - fordel for en kvinne å kunne vite hvem som som har reservert seg, det dreier seg ikke om mange 200 av 5000 fastleger. Den store majoriteten av dem som ønsker abort går dessuten uansett rett til et sykehus. Det er altså ikke et praktisk problem for noen. Her er det prinsippper det dreier seg om, men... Hva med mindretallets rettigheter - til å følge sin samvittighet når det i praksis ikke skader noen andre?
Ble plutselig involvert i rar diskusjon på FB . stopper den nå - dette har jeg ikke tid til, var ikke min feil dette. Logger rett og slett av. Så blir jeg ikke forstyrret.
  • Importert nye mailinglister til Christiania Teater - check
  • Satt opp nyhetsbrev om barneaudition for Christiania Teater - check
Så på Finnmarksløpet og Kveldsnytt...
  • Betalt regninger - check
Sov
  • Sendt liste over sekretæriatet til Jakob - check
  • Sendt mail til hotell om tidlig frokost for syv - check
  • Sendt oversikt over nominerte med ledsagere til Jakob og Nina - check
  • Oppdatert kontaktinformasjonen for hele sekretæriatet - check
  • Sendt påminnelse om oppmøte til to i sekretæriatet - check
  • Litt Christiania Teater - lagret adresselister - de som var på audition til Skjønnheten og dem som var med på Pippi Langstrømpe - stod egentlig ikke på noen liste, men måtte gjøres så - check
  • Litt Høyre - lagret en liste over medlemmer som ikke har e-post registrert - heller ikke på noen liste men veldig lurt å gjøre - så check
  • Svart en Høyrevenninne på hva som er passord og innlogging til Frogner Høyre - innkommende mail som var like greit å besvare med en gang - under tre minutter - do it now
  • Sendt en mail om dette til hele redaksjonen og bedt dem teste sidene litt - ble inspirert av oppgaven over til å sende mailen for å spare tid i fremtiden - totalt tok begge under tre minutter.
  • Dobbeltskjekke antallet på festmiddagen - check
Blir distrahert....
Frogner Høyre på FB mangler en like til 360 - jeg skriver en melding om invitering på redaksjonsgruppen interne gruppe Liker et par poster

  • Service til FH-leder - ville ha e-postadressen til Astrid Nøklebye-Heiberg. Hender han tror jeg er sekretær.
  • Vasket badet - litt
  • Dusjet
  • Skåret opp poteter og der ringer det på - på tide med frokostbiff med datter i en time - kvalitetstid og minner. Vi kommer til å huske frokostbiffen ikke sant? - check, check, check
  • Følger henne til trikken og går samtidig innom apoteket og kjøper linsevann, deo og noe plaster - check
  • Glemte telefonen og her seks tapte anrop - ringer opp alle og fikser. Deriblant en som dreier seg om å låne skøyteklubbens lokaler til et politisk møte neste onsdag
  • Svarer på fire mailer
  • Navneliste for sponsorer er klar -puh - check
  • Nesten alle foredragsholdere har fått individuelle mailer
  • Mangler 4 stk
  • Ringer Susananne og sier at forsinket - check
Begynner å svette litt nå - skulle ha reist for 20 min siden og har ikke pakket koffert

tirsdag 11. mars 2014

En fin, fin dag

Sol ute, sol inne og snart Webforum


Bilder fra karneval på
Voksenoplæringen i Nydalen
Startet dagen med å reise til Grünerløkka med trikken, en kaffe i den ene hånden, musikk på øret og en croissant i den andre. Ute glitret solen og livet var plutselig så lyst og lett.

Fysioterapeuten og ergoterapeuten på Paulus Sykehjem ville være med å se hvordan det var på Vokseopplæringen for pappa. Jeg pleier vanligvis ikke å følge han på tirsdager. Da reiser han alene, men de ville gjerne at jeg skulle være med. Jeg ønsker at pappa skal få mer fysioterapi på sykehjemmet og ville at de to skulle se hva pappa kan gjøre når han er i stimulerende omgivelser. Jeg tror de ble overrasket over hvor konsentrert og fokusert pappa var om et engelsk brettspill, bordtennis og bowling. Håper dette kan føre til at han får mer tilrettelagte aktiviteter på sykehjemmet også.

Jeg hadde ikke egentlig tid til dette i dag, for i morgen er det Webforum. Og ting tar tid, men alt for familien.

Tibake på Paulus fikk jeg dessuten snakket med sykehjemslegen og hun har nå sendt rekvisisjon til Lovisenberg til undersøkelse på geriatrisk poliklinikk.

Jeg ble lovet at pappa skulle få en skikkelig undersøkelse der, med en revurdering av rehabiliteringspotensialet av avdelingsoverlegen i forbindelse med saken på Dagsrevyen og de grove feilen som ble begått mot pappa i januar.

Aldri så galt, så kan det være godt for noe - en skal aldri, aldri gi opp. Jeg måtte purre avdelingsoverlegen igjen på fredag og han fikk fart på sakene og kontaktet legen på geriatrisk poliklinikk som igjen kontaktet sykehjemslegen og nå er rekvisisjonen skrevet og puttet i en konvolutt - om enn ikke postlagt. Det skjer vel i morgen kanskje.

Jeg har allerede snakket med folk jeg kjenner som har lovet å hjelpe meg når resuktatet av undersøkelsen er klar - jeg bare vet at det kommer til å bli positivt.

Pappa og jeg - gir oss aldri. Han er en skikkelig fighter som har mer enn ni liv og er en overlever!

Nå over til Webforum og mer

Bare gratulerer en venninne fra Frogner Høyre med et spennende nytt verv, dele Kristin Clemets bloggpost om reservasjonsdebatten som hun har rett i at er på avveie på Frogner Høyres Twitter. Reservasjonssaken har faktisk blitt en ganske stor belastning for Høyre og det er viktig å spre budskapet fra en stemme som snakker fornuft.

Må øke antallet dagpakker - ringer hotellet, mange påmeldte de siste dagene. Er et par endringer i programmet også. Sender en mail om at fem av oss arbeidere må få lunsj 1145 i stedet for 12 - så vi rekker å ta imot foredragsholdere som kommer etter lunsj.

Driver og skriver om hele programmet - det har blitt endringer i pausetidene og litt endringer i programmet i siste liten. Alle foredragsholdere skal ha en mail av meg om hvor og når de skal møte opp og sjekke inn, men jeg må ha puslespillet helt i boks først. Vil ikke skape noen forvirring.

Puh - det drar seg til.

Linnéa ringer, hun har fått tilbud om enda en dirigeringsjobb for et kor på Jessheim som synger litt jazz og pop. Hun vurderer å kjøpe seg en bil. Hun og Ole har snakket om å dele på en bil i lengre tid. De har blitt så store og selvstendige disse barna mine, trenger ikke mammaen sin nesten lengre. De fikser alt og fikser det selv. Er stolt av dem, men det er litt vemodig også. de glipper liksom mellom fingrene mine.

"What happened to the wonderful adventures, the places that I planned for us to go..."

)

Dermed så får jeg en nostalgisk glipp i konsentrasjonen og ender opp med å lete etter at gammelt vakkert klipp fra Elvebakkenrevyen 2010 - "Jeg har en drøm". Finner den på YouTube og må poste dette på Facebook.
Endelig fant jeg den på YouTube http://youtu.be/WfXbP4UY7w0?t=1h19m34s- finalen på Elvebakkenrevyen 2010 "Jeg har en drøm". 
Den gav meg frysninger og tårer i øynene den gangen og gjør det fortsatt. Jeg synes det er så vakkert med alle de unge menneskene som gir alt de har så helhjertet og følger sin drøm. En drøm om en revytrilogi og en - en trass mot Janteloven. Mot, ærlighet og kjærlighet kan utrette store ting. Dette skrev jeg da jeg anmeldte revyen den gangenhttp://www.aktivioslo.no/artikkel/elvebakkenrevyen/
Selv tiden med barn på videregående begynner å bli lenge siden. Det er snart tre år siden Ole var russ og gikk ut fra Elvebakken - men fortsatt vil han ha med mammaen sin for å se revyen og jeg blir fortsatt invitert av instruktør og revysjef Espen Kvark Kvernberg. (Jeg er stadig yndlingsanmelderen hans, og har vel fortjent posisjonen - skamros er det jo! Men den er vel fortjent!) Jeg kjenner ingen av ungdommene lengre, men den magiske følelsen er der fortsatt. Ole og jeg så siste forestilling av Elvebakkenrevyen 2014, på bakerste rad sammen med Kvernberg på søndag, og dro jeg sammen mens vi snakket om de samme gamle tingene.

Rektor Per Solli har fortsatt karakterkortet - vi i Aktiv I Oslo.no gav Elvebakkenrevyen 2012 på pulten sin.

Og sannelig fikk ikke Erik Brandsborg og jeg delt ut en pris til revyen også, på selveste Nationaltheatret. Det var ganske kult.

Tilbake til arbeidet... nei litt mat først. Blir en lang kveld dette...


Uff må være sola, som gjør meg så lykkelig og tilfreds.

http://24hoursofhappy.com/04h11PM #24hoursofhappy







Arbeid og annet!

Stod opp klokken fire i dag, jeg. Skulle jobbe med Webforum. Det går av stablen i neste uke på Scandic Fornebu. For meg starter det onsdag ettermiddag ved 14-tiden og så går det i ett til fredag klokken 17-18 når alt er rigget ned.

I dag skulle jeg ha et siste møte med hotellet, se over det tekniske, bestille endelig antall hotellrom, antall på VIP/foredragsholdermiddag, finne standplass til ti sponsorer, gå igjennom dagopplegget opplegget for prisutdelingen under festmiddagen.

Før jeg hadde alt på stell ventet noen timer med intenst arbeid, så derfor ble det grytidlig start. Før hotellmøtet klokken 1400 var nemlig dagen fullpakket. Først til tannlegen med pappa klokken 0900 og deretter produksjonsmøte på Christiania Teater kl. 11

Dermed kom jeg ikke unna gryttidlig start på dagen.

Jau, jau og nå drar det seg mot 21 om kvelden. Hadde tenkt meg en ettermiddagslur, men det ble ikke tid. Skulle bare fikse et par småting - hva var nå det igjen?

Dermed var jeg igang med barneuadition - fikk mail av produsenten med alt som skulle ut på:
nettsiden, Facebook (både annonse, event, post, invitering og deling) og i Christiania Teaters nyhetsbrev. Nyhetsbrevet ble satt opp til å gå ut klokken ni om morgenen.

Men så var det det at jeg trengte et banner da, til slideren på nettsiden og til eventet på Facebook.

Jeg er ikke god på grafisk men av og til må jeg og da bruker jeg lang tid.


Mailen måtte godkjennes frem og tilbake og noe var rart med den og så ble klokken fire om natten.
Det går tregt etter hvert,

Var litt Høyreting innimellom og litt Webforum som måtte ordnes. I tillegg jobbet jeg sammen med Ole for å få til et gruppebestillingsskjema for teateret. Håper mange bruker dette. Det kan lett arbeidet for alle. Tabellen med prisene er imidlertid ikke pen, men Ole måtte sove, så den måtte vente.

Stupte i seng etter 24-timersøkten. Stilte klokken på åtte, men valgte å bli i sengen til ni. Fikk riktignok to telefoner. En fra en kunde som ventet på faktura og en fra sjefen som lurte på om alt var ok med nyhetsmail.

Slepe seg opp - slette 1500 out of office-svar, svar folk som ville bestille, svar på FB-henvendelser og flere telefoner. Halv ellve ut å kjøpe kaffe og røyk og croissant, snakker i telefonen med Gard om Webforum mens jeg handler.

Får tak i teatersjefen igjen og forteller han at mailen hans er full.

Nå skal jeg ringe alle de sluttnominerte til årets nettredaktør før jeg løper avgårde til møte med Kulturmeglerne

De sluttnominerte er forresten:

Ann-Kristin Robstad Jørgensen, Sparebanken Sør
Bård Lerberg, Bisnode
Karoline Kvernland, Politihøyskolen
Kristin Moe, Vegvesenet
Kristin Rødland Buick, Amnesy
Øystein Aase, Lyse